Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Inchideri terase

Pergola Floper

Pergola Floper 

Pergola Floper este o copertina retractabila protejand spatiul care ii este destinat sa-l acopere impotriva capriciilor vremii.
Din acest motiv se mai numeste si copertina celor patru anotimpuri. Este usor de montat, putand acoperi spati cu dimensiuni sau forme diverse.

Floperul poate fi montat in combinatie cu casetele de plastic transparent, inchizand terasa in totalitate pe timp de iarna.
Suprafata maxima acoperita este de 15 m lungime cu o deschidere de 7 m dintr-o singura bucata. Partile componente ale sistemului sunt coloanele, barele din aluminiu, partile de prindere din inox inoxidabil, iar ca material se foloseste un plastic de 2,50 m.
Pergolele floper pot rezista la o viteza a vantului de pana la 90 km/h. Deasemenea au fost studiate de un laborator mecanic special fortele de torsiune ale vantului in umbrarele folosite de FLOPER. Testele au ajuns la 9 grade Beaufort si rezultatele au fost impecabile.

Caracteristici
Safety Box, cutie de protectie a motorului de actionare din inox.
Salvagoccia, sistem de protectie care reduce la minim trecerea nedorita a apei in situatii cu vant puternic
Clic-system, sistem facil si util de asamblare, datorita arcurilor pliante cu care este dotat intre invelis si profile, in partea din spate si din fata.


Galerie foto