Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Inchideri terase

Caseta policristal

SANY0458 

Ideal pentru cafenele, restaurante si orice spatiu exterior, dar si pentru ferestre ale cladirilor sau spatii semi-inchise.
Este un sistem de protectie vertical prevazut cu un plastic transparent gros de 0.8 mm, rezistent la ploaie, zapada, vant. Se foloseste pentru inchiderea teraselor, a foisoarelor de gradina, precum si ca perete despartitor.
Plasticul transparent se poate incadra intr-o caseta de alum iniu prevazuta cu peri ce asigura o etansitate intre spatiu de afara si cel de interior.
Acoperirea suprafetelor verticale pentru a le proteja de expunerea la soare si la vant a dus la aparitia necesitatii unor sisteme autonome verticale de umbrire.
Aspectuos, discret, functional, cu posibilitate de utilizare a unei folii transparente, a unui voal perforat sau simplu ca mijloc de acoperire, in functie de particularitatile spatiului.
Manuala sau cu motor, autonoma sau in combinatie cu pergola, oricum ar fi folosita, aceasta constructie infrumuseteaza spatiul, iar in combinatie cu pergola ofera o solutie completa de acoperire si protectie.
Designul ingenios al ghidajelor din profile de aluminiu confera o protectie maxima impotriva vantului si ploii si creeaza pe de o parte iluzia spatiului inchis si pe de alta parte confortul unei suprafete libere.

Caracteristici
Pentru constructii manuale se foloseste un mecanism STAR 1/12 cu racord special lung.
Dimensiuni cadru: 140 / 140 mm.
Dimensiuni ghidaj: 120 / 60 mm, cu spatiu pentru fanta de ghidaj 30 mm
Dimensiuni contragreutate: 100 / 18mm.
GHIDAJ PINTO (CU CAPAC)


Galerie foto